vigtigt at vide

VIGTIGT AT VIDE

 Pris

En børnehaveplads koster i 2020, kr. 1.954,- pr. måned i 12 måneder.

Betaling foregår bagud og via PBS.

Såfremt betalingen ikke tilgår os rettidigt, ser vi os nødsaget til at opkræve et rykkergebyr.

Der ydes søskenderabat eller økonomisk friplads ud fra samme vilkår og principper som i Faaborg-Midtfyn Kommunes dagtilbud.

Skema til ansøgning om friplads kan hentes på Faaborg-Midtfyn Kommunes hjemmeside.   

Børnehaven har en madordning.  Alle betaler 160 kr. pr. måned til formiddagsmad, eftermiddagsmad samt frokost onsdag og grød i vinterperioden.   

Børnehaven har desuden en støtteforening. Det koster 180 kr. om året at være medlem. Pengene bruges til dyrefoder, lammefest, strandtur, nyt legetøj eller andet, som kommer børnene til gode.

Indmeldelse

Som privat institution har vi vores egen venteliste. Hvis I vil skrive jeres barn op på ventelisten, så skriv til mail@tarup-davinde.dk.

Ventelisten står åben for alle børn, og optagelse i institutionen sker på baggrund af ventelisteanciennitet - dog vil søskende nyde fortrin.

Institutionens bestyrelse har fastlagt følgende kriterier/retningslinjer for børns optagelse i Naturbørnehaven Tarup/Davinde:

Ledige pladser i Naturbørnehaven Tarup/Davinde tildeles efter anciennitet på ventelisten, afhængigt af barnets alder på det ønskede optagelsestidspunkt.

Det er gratis at blive skrevet op på ventelisten. Hvis vi har pladser på det ønskede optagelsestidspunkt, kontakter vi jer ca. 3 måneder før for at høre, om I fortsat ønsker en plads. Derefter modtager I et skriftligt tilbud om plads (på mail).

Et stykke tid før opstart modtager I et velkomstbrev fra børnehaven. Der er bl.a. informationer om tøj og her er også en invitation til at aftale et besøg i børnehaven, hvor I kan træffe kontaktpersonen for en god og tryg start på børnehavelivet.   


30 timers dagtilbud
30 timers dagtilbud er et tilbud til forældre, der er på barsels- eller forældreorlov. Du har ret til et 30 timers dagtilbud i det dagtilbud, som dit barn er indmeldt i, hvis du som forælder kan dokumentere, at du holder barsels- eller forældreorlov efter reglerne i barselsloven.

Du kan læse mere om 30 timers dagtilbud her.

Forældresamarbejde

Opstart i børnehaven

Overvejer du, om Naturbørnehaven Tarup Davinde er noget for dit barn, er du altid velkommen til at kigge forbi eller ringe og få en aftale om et besøg.

Hvis dit barn har fået plads hos os, vil vi meget gerne have besøg af dig og dit barn inden opstarten. Her aftaler vi nærmere om, hvordan opstarten skal være, særlige forhold, som vi skal være opmærksomme på og så videre.

Dialog

Mens dit barn går i børnehave, inviterer vi dig til valgfrie samtaler. F.eks. vil der efter de første tre måneder være en opstartssamtale, en fireårssamtale, samt en skoleklarsamtale.

Du kan selvfølgelig stille os spørgsmål og omvendt.Inden dit barn skal starte i skole, bliver der arrangeret besøg og oplevelsesdage på de omkringliggende skoler. Dette gøres for at sikre en god overgang til skolelivet.

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os, hvis  der er behov for yderligere samtaler.

Arbejdslørdage

Der er arbejdslørdag to gange om året. De ligger gerne i maj og oktober. Vi mødes om formiddagen og arbejder både inde og ude. Børnene synes, det er fantastisk at fortælle om, hvad de har været med til at udarbejde og fortæller stolt, hvad deres far eller mor har lavet.

Dyrepasser

I weekender og ferier passer forældre og børn dyrene i børnehaven. De skal fodres, og det er så hyggeligt at gøre det sammen med sine forældre og søskende. I børnehaven hænger en liste, som man kan skrive sig på, hvis lysten og tiden er der.

 Information fra Bestyrelsen

Her vil der løbende komme nyt fra bestyrelsen

Nyhedsbrev november 2018

Naturbørnehaven

Tarup Davinde


KONTAKT OS

Hudevad Byvej 20,

5792 Årslev

52 244 756

© Copyright. All Rights Reserved.